project

Dansaert Park

Van weiland tot winkelcentrum

Dilbeek is één van de grootste gemeentes in Vlaams-Brabant. Toch is het winkelaanbod één van de laagste in de provincie. Het nieuw winkel- en bedrijvenpark ‘Dansaert Park’ in Groot Bijgaarden, nabij de ring van Brussel, biedt straks een goede mix van grote winkelketens en fast food restaurants én ruimte voor kleinere, lokale bedrijven.

Groot-Bijgaarden (BE) 2014-2015 2 miljoen  Willy Naessens

Vijf keer bijzonder

1

Vanuit het niets

BESIX Infra zorgt voor de grond- en infrastructuurwerken. Met behulp van een ‘Grader’ voor de fundering en gloednieuwe ‘Betonpaver 3’ worden de gronden, die sinds de jaren 70 dienen als weiland, gemaakt tot solide basis voor het 8.500m2 winkelpark en 7.116m2 bedrijvenpark.

Shop till you drop

De 41.000 inwoners van Dilbeek kunnen hun hart ophalen in zeven bekende winkelketens, waaronder Ava, Hunkemöller en Zeb, een McDonald’s drive-in, Pizza Hut en een vestiging van fitnessketen Jims.

2
3

Magneet

Twee bedrijfsgebouwen met in totaal 35 units voor kleine en middelgrote ondernemingen, elk met een eigen parking (104 parkeerplaatsen in totaal) vormen een magneet voor de plaatselijke economie. Diverse units zijn inmiddels al verkocht aan o.a. een chocolatier en een tuinbedrijf.

Volop plaats

Bij het winkelcentrum kan men de auto of fiets kwijt in de parking met 225 autostaanplaatsen of drie fietsenstallingen. Daarnaast wordt op beide terreinen een Park & Ride parking gerealiseerd met 55 auto-staanplaatsen.

4
5

Doorstroming

Een parkeerwacht gedurende de bouw zorgt voor heldere communicatie over de parkeeraangelegenheid en een goede doorstroming van in- en uitgaand verkeer.

Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria

Gerelateerd